Help mee

De fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een Koninklijke naam slaan de handen ineen. Samen vormen wij de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met deze bijzondere samenwerking willen we speciale acties starten om extra geld in te zamelen voor onderzoek en projecten, die bijdragen aan betere zorg én leef/verblijfomstandigheden voor ernstig zieke kinderen.

Kinderziekenhuizen van Oranje doet een beroep op iedereen om in actie te komen en 'een glimlach' te doneren. Samen zetten we ons in om fondsen te werven voor kinderen die ernstig ziek zijn. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil voor deze zieke kinderen.

Samen staan we sterker en gaan we voor een blijvende Glimlach.

Meer over de campagne Glimlach voor Oranje?Doneer voor ernstig zieke kinderen
Dit kan eenvoudig via onderstaande button, je maakt dan eenmalig een donatie over naar de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Of door de donatie over te maken op rekeningnummer NL48 RABO 0367 8252 28 t.n.v. St. Kinderziekenhuizen van Oranje.

Doneer nu

Kom in actie
Daarnaast kun je op deze website makkelijk zelf een actie starten voor de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Doe je bijvoorbeeld mee aan een hardloopevenement, organiseer je een sponsorloop of ga je appeltaarten bakken, dan kun je via dit platform geld inzamelen. Laat je prestatie sponsoren en roep je vrienden, familie en buren op om jouw actie te steunen!

Start actie

Wil je als bedrijf doneren aan de Kinderziekenhuizen van Oranje?
Dat kan! We zijn ontzettend blij met alle steun en denken graag met jullie mee. Aan elk bedrijf dat doneert stellen we een logo beschikbaar ten behoeve communicatie doeleinden gedurende de actuele campagne. Ook denken we graag mee over de activatie en betrokkenheid van medewerkers. Indien gewenst kunnen we vanaf een donatie van € 500,- een betaalbewijs voor je opmaken. Je kunt hier direct doneren of overmaken naar NL48 RABO 0367 8252 28 t.n.v. St. Kinderziekenhuizen van Oranje. Neem contact met ons op via info@kinderziekenhuizenvanoranje.nl om de mogelijkheden op maat te bespreken. Omdat onze stichting de ANBI status heeft, is een bedrijfsgift vaak fiscaal aftrekbaar.