Bedankt donateurs RTL Project Glimlach!

21-04-2022 | 18:15

Vorig jaar maakten we met de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje mede dankzij jouw betrokkenheid een gedroomde start. Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje was deze winter hét goede doel van RTL Project Glimlach.En met geweldig resultaat, dankzij vele donaties werd een geweldige opbrengst van € 2.168.390,- gerealiseerd! In de weken daarna liep dit bedrag verder op tot ruim 2,2 miljoen euro.

Vandaag blikt RTL terug op deze bijzondere actie. Samen zetten we de belangrijke projecten in de spotlights die in de aangesloten kinderziekenhuis gerealiseerd zijn en nu dagelijks bijdragen aan de vermindering van pijn, angst en stress bij ernstig zieke kinderen. 

“Ik ben zo trots op wat er de afgelopen periode allemaal is gerealiseerd is voor de kinderen. Ik heb met eigen ogen gezien dat de donaties echt goed terecht komen en wat een verschil we met elkaar kunnen maken!”

Nicolette van Dam, ambassadeur Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje

Bekijk de website van RTL Project Glimlach en houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de projecten die mogelijk zijn gemaakt met dank aan deze waanzinnige actie voor onze kinderziekenhuizen.

Bedankt donateurs!