Samen beter

Help mee om angst, pijn en stress in het kinderziekenhuis te verminderen

Een ziekenhuisbezoek is vaak spannend voor kinderen en hun ouders/verzorgers. In de kinderziekenhuizen doen zorgprofessionals er alles aan om het ziekenhuisbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, met zo min mogelijk stress, angst of pijn. Helaas is het nog steeds zo dat er nog te veel stress, angst en pijn is bij kinderen gedurende de behandelingen. En dus ook bij ouders, broertjes en zusjes.

Gelukkig zijn er steeds meer nieuwe inzichten en technologieën die ons kunnen helpen om het ziekenhuisbezoek van onze kinderen te verbeteren. Ervaring, onderzoek en samenwerking helpen ons daarbij. Om deze nieuwe methodieken verder te ontwikkelen, uit te werken, te testen en in praktijk te brengen is veel geld nodig.

Met jouw steun aan de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje ondersteunen wij projecten die bijdragen aan dit thema in alle zeven deelnemende kinderziekenhuizen. Doneren kan eenvoudig via onderstaande button of door een donatie over te maken naar NL48 RABO 0367 8252 28 t.n.v. St. Kinderziekenhuizen van Oranje. 

Samen maken we de zorg voor ernstig zieke kinderen nog beter.

Doneer nu