Onze ambassadeurs

Ambassadeur

Nicolette van Dam brengt regelmatig een bezoek aan diverse kinderziekenhuizen in Nederland. Samen met haar man Bas Smit zet zij zich in om bijzondere faciliteiten voor ernstig zieke kinderen en hun families mogelijk te maken. Wij zijn dan ook heel trots om Nicolette van Dam officiëel ambassadrice te mogen noemen voor de in 2021 gelanceerde Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

 

Al jaren leveren m´n man Bas en ik middels eigen acties een bijdrage aan de kinderziekenhuizen. Altijd als doel om een fijne kindvriendelijke omgeving te realiseren. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor hun families. Daarom ben ik ontzettend trots en vereerd dat ik ambassadeur mag zijn van de Kinderziekenhuizen van Oranje. Samen de krachten bundelen, want samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken.” Nicolette van Dam is presentatrice, actrice en social media influencer. Ze is reeds jarenlang betrokken bij een aantal Nederlandse kinderziekenhuizen vanuit haar eigen wens om families in het kinderziekenhuis haar steun te bieden. 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderambassadeurs

Naast het ambassadeursschap van Nicolette zijn ook twee kinderambassadeurs verbonden aan de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje: Dinand en Lima. Zij weten als geen ander hoe het is om in het ziekenhuis te liggen en de impact daarvan op hun families en het dagelijks leven.