Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje

Ieder jaar worden in Nederland duizenden kinderen ernstig ziek, of met een afwijking, geboren. In sommige gevallen leidt dat er zelfs toe dat deze kinderen niet oud worden. Deze ernstig zieke kinderen worden behandeld in één van de kinderziekenhuizen van Nederland. Hier krijgen zij zeer specialistische en intensieve zorg. Zorg die zij hard nodig hebben en die hen met alle liefde wordt gegeven.

Samen beter
Maar het kan nog beter. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want veel onderzoek naar oorzaken van ziekten, betere behandelmethoden en innovaties in de zorg worden niet door de overheid of zorgverzekeraars vergoed. Samen kunnen we nog meer betekenen voor deze kwetsbare kinderen. Daarom is de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje opgericht. Met deze bijzondere samenwerking willen we speciale acties starten om extra geld in te zamelen.

Doneer nu
We zetten ons in voor onderzoek, betere behandelingen en een kindvriendelijke omgeving. Ook steunen we initiatieven die stress, angst en pijn kunnen verminderen in de zeven aangesloten kinderziekenhuizen. Samen maken we de zorg voor ernstig zieke kinderen nog beter.
 
Op dit moment worden alle ontvangen giften besteed aan onderzoeken en projecten die angst, pijn en stress bij zieke kinderen verminderen.

Doneer nu 

 

 

Read more Read less